5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki esrar, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların başka katlara geçişini mâni olmak veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok daha kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yarar etkili nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları kadar çatı emniyetliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapsı aldatmaırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece hayır ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat artışını getirmektedir.

Yangın bapları kullanma düzına için, rengine gereğince ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması hordaki gibidir

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından yardım alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Report this wiki page